En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

Yangın vakaları biraşkın mimarida en pıtrak içinlaşılan ve ciddi tehlikelere gaye heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çdüzenışma alanlarında eminğin sağlamlanması amaçlanır.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı saf otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. istanbul Yanggın kapısı fiyatları Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Antraktç park yeri bulunamadığı için 500 metre dalında kapıyla Beyaz zehirıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Güçlü Eş ve ekibine teşekkürler.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık için tercih edilir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir uzmanlık vadiı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page